(vandaag had ik het voorecht te kunnen uitwaaien langs de zee,dit werkte nogal inspirerend,dus kom ik hier nu mee...)
ik kijk naar de zee
zie de golven
die brutaal maar sierlijk
tegen de golven slaan
de zon
die haar licht weerkaatst
op het zilveren water
ik sluit mijn ogen even
en luister naar
het deinen van de zee
in gedachte dein ik mee
als ik mijn ogen weer open
zie ik een meeuw
wit glanzend
op een rots gezeten
rustig wachtend
tot hij de behoefte voelt
een vrije sprong te nemen
en zich laat meevoeren
door de wind
ook ik kan me
laten mee voeren
met beide benen op de grond
ik hoef alleen maar
te genieten
van dit mooie moment
en het in me op te slaan
zodat ik,op elk moment
als ik m'n ogen sluit
terug ben
bij de zee