Je was mijn beste vriendje,
en nu ben ik je kwijt.
Om jou in huis te nemen,
heb ik zeker geen spijt.
Elf jaar lang,
was je mijn pluizenbol.
Altijd lachen,
niets was te dol.
Je had altijd wel wat,
tot onze ergenis.
Ik hou nog steeds van je,
en je moet weten dat ik je heel erg mis.
De pijn werd de baas,
En nam je weg uit ons leven.
Maar meer liefde als jij ons gaf,
kan niemand ons geven.
Op het laatst hield je het niet meer vol,
daardoor had ik veel verdriet en ik niet alleen.
We hebben je gebracht naar een plek waar je graag was,
als je het woord bos hoorde, wou je er graag heen.
Dan gingen wij ons verstoppen in het bos,
en jij kwam ons dan zoeken.
Overal keek je,
in alle gaten en hoeken.
Af en toe was je zo gek als een prei,
dan was je niet meer te houden.
Sommige mensen waren bang voor je,
maar je had een goed hart en dan wel een gouden.
Je blijft altijd in mijn gedachten,
en altijd in mijn hart, ik zal jou nooit vergeten.
Ik hoop dat je ons kan zien vanuit de honden hemel,
zodat je ons in de gaten kan houden en ons ook nooit kan vergeten.
je blijft altijd mijn nummer 1 Amber.
je ( baasje ) marloes.