worry's that has gone blurry.
pain that is gone .
tears that have stopped falling.
i'm happy for tonight.
de pijn heb ik helemaal weg gedronke,
heb er geen aandacht meer aan geschonke.
al dat gezeik wil ik gewoon niet weten,
door de drank kan ik het gewoon vergeten.
beer after beer i drink my sorrow's away.
and nobody who would care if i would die tonight
after i've killed myself .
in the cafe's toilet with my friend mr knife.
er zal ook niemand zijn die mij zal missen.
ze denke dat ik bluf maar ze zulle zich vergisse.
want straks is het te laat, dan ben ik er niet meer,
dan hoef ik niet meer te lijde keer op keer!.
with cuts i made when i'm drunk.
are bleeding like for ever it could not be stopped.
i'm drowing in my own pool of blood.
nobody undestands what i was trying to say so,
maybe they do now .
maar als ze er eindelijk achter komen.
is het bloed allang gestopt met stromen.
dan ben ik allang gegaan.
en zal ik alleen nog in herinneringen bestaan.
memory's i've forgotten.
but the sadness i've tried to drink away.
are here still to stay.
my blooded friendly mister knife.
pulled it all out of me ,
i could not take it anymore.
blood flowing , i'm going straight to heaven.
**dit was een samenwerkings programma van sick suicide en
murda-gurl:> ik wens u veel lees plezier***