Steeds meer ga ik begrijpen
van alles wat jij de laatste tijd ooit deed
dingetjes aanschaffen, om ze daarna mee te kunnen nemen
en mij daarmee te kunnen slopen.
Ja, heel langzaam komt het boven
dat jij de laatste maanden alles aan elkaar hebt gelogen
en ik er regelrecht ingestonken ben
je hebt dus al heel erg lang gelogen.
Maar schat, ja alles wat je gestolen hebt
dat wat je uitgedacht hebt, mag je houden
en hoop dat je er tevreden mee bent
slimmeerd die je was en bent
en ik nu pas zie hoe gemeenn je eigenlijk bent.