ik voel me raar van binnen.
en mijn hart zit constant te zingen.
elke geur die ik reuk,elk geluid dat ik hoor
is het alsof het mooier is als daarvoor.
ik vind het allemaal zo raar,
het lijkt net of ik iets langer naar alles staar
opeens weet ik wat houden van betekenen moet
en ja dat bevalt me erg goed
ik weet het ik ben verliefd op iemand heel speciaal
wat voel ik me super,dit is ideaal