Tranen van.......
Als jij eens wist hoe ik je mis
als jij eens wist wat ik nog voel
als jij eens wist wat ik wil
kom toch terug, is wat ik bedoel.
Ik hoop dat jij jezelf eens tegenkomt
maar kom dan aub weer terug
ik zal altijd van je blijven houden
ik zeg hooguit, eindelijk daar ben je weer
en slaak een diepe zucht
En ik sluit je dan in mijn armen
en zeg je bent terug, je bent terug
ik vergeef je echt alles
en weet dat ze dan bij mij komen
de tranen, maar dan van van intens geluk.
lex
08-06-2001.