Alleen loop ik over het strand
Een zachte wind gaat langs me heen
Ik voel me een beetje alleen
Ik blijf lopen op het strand
Het is donker
En het strand is helemaal leeg
Eindelijk rust
Geen mens te zien
Nu ben ik alleen met mijn engeltje om me heen
Mn engeltje
Het engeltje waar ik van hou
De enige die ik vertrouw
Ik wil door lopen verder over het strand
Maar ineens val ik in het zand
Ik moet blijven wachten zegt het engeltje
Er komt drek een verassing die je niet zult ver wachten
Ik blijf zitten en kijk naar de zee
De prachtige golven nemen mijn gedachten mee
De zon begint te schijnen midden in de nacht
Dat had ik niet verwacht
Het engeltje zit naast me te kijken naar de zee
De zee spoel al mn gedachten weg
Dit keer heb ik dus geen pech
Het engeltje zegt dat we moeten gaan
Ik moet het vergeten
want de problemen blijven toch wel in mn hoofd bestaan
Samen lopen we verder hand in hand
De zon gaat weer onder
Het engeltje verdwijnt
En ik blijf alleen achter
Op het mooie grote strand.