Meid, ik kan niet de pijn voelen die jij voelt
Ik kan het alleen dichtbij laten komen
Ik zal nooit precies weten wat je bedoelt
Het is mij nog nooit overkomen
Je gaat nu door moeilijke tijden
Je hebt het zo ontzettend zwaar
Ga me alsjeblieft niet vermijden
Want lieve meid, ik sta altijd voor je klaar
Eenmaal zal voor jou ook de zon weer schijnen
Dan heb je al je verdriet achter je gelaten,
Heb je al je pijn laten verdwijnen
En dan hoef je ook niks meer te haten
Laat me je helpen met je pijn
Ik wou dat ik wist hoe ik het kon verzachten
Maar ooit zal deze periode over zijn
En zal de toekomst naar je lachen
Het zit je tegen, maar je weet, keep your head up
Het zal spoedig weer beter met je gaan
Dan sta je weer helemaal aan de top
Want overal komt een einde aan