***
Als je er even doorheen zit, schat
als je het even helemaal hebt gehad
Leg je hoofd dan maar in mijn schoot
iedereen zit wel eens in emotionele nood
Als je het even niet meer ziet zitten
als je denkt dat het niet meer gaat
Hou me dan maar vast, schat
misschien heeft het baat
Als je moet huilen om je verleden
als je geen uitweg meer ziet
Pak dan mijn hand maar
want ik erken je verdriet
Als je boos bent omdat ze rot tegen je zijn
als je wilt schreeuwen…en je voelt je klein
Ik zal je begrijpen wat er ook is
als ik wat aan je zie..geloof dan dat ik gis
Naar al dat je dwars zit…bij mij kun je het kwijt
ik zal je beloven dat ik mijn aandacht tot je wijdt
Dat ik je zal troosten de hele dag, de hele nacht
tot dat je het kwijt bent, als de pijn is verzacht
***