2 mensen een gevoel,
2 mensen een doel.
het leven gelukkig worden meer niet,
eindelijk een einde aan het verdriet.
waren we een eind op dreef,
we hadden t gevoel van ik leef.
samen konden we alles aan,
en hielpen elkaar met een lach en een traan.
2 mensen een gevoel,
2 mensen een doel.
het leren van elkaar,
want we zijn als een spiegelbeeld van mekaar.
maar opeens was de spiegel gebroken,
dat kwam omdat andere zaten te stoken.
2 mensen als tweeling zo hecht,
ow was het allemaal nog maar zo echt.
want zussie ik mis je echt iedere dag,
wou dat ik je weereens zag.
gek word ik steeds van de vraag,
denk je nog aan mij vandaag?.
~winan~