in gedachten verzonken loop ik over de straat
met juist een herinering van jouw gezicht
je ogen zie ik voor mijn ogen
huilend loop ik verder
ik zie je daar staan
ik zie je staan daar in de verte
ben jij dat?
nee het is juist een illusie
er is een leege ruimte in mijn hart
een ruimte dat gevuld was met jouw liefde
liefde wat is dat?
kijk eens goed naar mij
kijk wat je me hebt aangedaan
jij was de enige die me kon
die me goed kon
hoe kan ik je laten gaan
kan ik je ooit laten gaan?
hoe kun je van mij wegstappen
me achter laten
kijk nog eens goed naar mij
er is een leege ruimte!!