Ik zie jou
Begin te bibberen,
En sta dan verstijfd.
Alles rond mij heen vervaagt
Alleen jij bent in mijn beeld.
Je draait je om,
Je blik,
Naar mij gericht
Mijn knieƫn knikken,
Mijn stem die trilt
Je lacht,
Mijn hartje is blij
Tot ik besef,
Het is niet naar mij,
Plotseling wordt alles weer gewoon
En alles wordt terug zoals het was,
Jij loopt verder,
Met het meisje waarneer je lacht,
Mij zie je niet staan,
Je weet niet eens af van mijn bestaan.
****************