Weet je nog die tijd,
Jij kwam voorbij,
En je draaide je hoofd.
Het minste wat je zei,
Was een zin die door mij werd gedoofd.
Maar nu lopen we elkaar nie meer voorbij,
We blijven zij aan zij.
Jij en ik tezamen voor altijd,
Ik wil je nooit meer kwijt.
Een vriendschap die ik nie meer loslaat
Wij hebben alles meegemaakt,
Van een intense haat,
Tot dikke vrienden,
Die elkaar bijstaan met raad en daad.
Wij zijn er voor elkaar,
Wanneer je me nodig hebt,
Je weet het,
ik sta altijd voor je klaar.
---------------
dit gaat over een speciale vriendschap,
maar het laatste deeltje geld voor al mijn vrienden!!!
I luve you all!!!