Sorry voor de dingen die ik heb gezegd
Het was oneerlijk zo hard tegen je te zijn
Soms word ik zo hopeloos van dit eeuwige gevecht
Dan wordt het me teveel en doe ik mezelf en anderen pijn
Overspoeld door emoties verdrink ik in de zorgen van anderen
Neem hun problemen over, maak ze van mezelf
Ik weet dat niemand zich er beter door voelt
Maar het is zo moeilijk te veranderen
Ik moet nog zoveel leren om normaal te kunnen leven
De weg naar verbetering is zo moeilijk te begaan
Teveel dingen die ik mijn aandacht wil geven
Maar ik zal me er doorheen moeten slaan
Ik werk eraan, doe echt wel mn best
Maar telkens te laat kom ik erachter welke fouten ik maak
En mn excuses aanbieden is al wat me weer rest
Excuses zonder betekenis, want het gebeurt veel te vaak
Ik heb mijn leven in eigen hand
Ik kies de weg naar geluk of verdriet
De moeilijkste beslissing, geheel aan mij
Of ik het goede kies weet ik niet
Maar ik ga meer doen dan proberen
Ik ga het waarmaken, bewijzen aan jou
Uiteindelijk zal ik de dingen van nu de rug toe keren
Het vertrouwen zal weer groeien, je zult weten hoeveel ik van je hou!