Het zijn vier kleine woordjes,
die beschrijven wat ik voel.
Het is de betekenis van mijn leven,
het is mijn doel.
Die vier kleine woordjes,
die zijn bedoelt voor jou.
De liefde van mijn leven,
die mij niet laat staan in de kou.
De vier kleine woordjes,
die zeg ik alleen aan jou,
Die vier kleine woordjes zijn,
Ik hou van jou!
~~ Just Me ~~