Sterker..
Een moeilijke periode,
een zware tijd.
Het is niet zoals het hoorde,
niemand wilt dat iemand lijdt.
Maar dankzij jullie, jou in het bijzonder,
weet ik dat ik er niet alleen voor sta.
En dat jij mij zo goed snapt is al een wonder,
En samen met jullie wil ik er voor gaan!
Ik weet dat ik er sterker uitkom,
maar met jou aan mijn zij,
voelt het net iets beter, niet altijd die vraag waarom?
even wat afleiding, soms een poosje weer wat blij.
We voelen elkaar aan,
wat jij voelt, voel ik ook.
Maar zal dat gevoel ooit nog weggaan?
of blijft er iets dat altijd stookt?
Is dat juist dat nare gevoel,
altijd dat kleine stukje wat blijft?
Die nare plekken, in je buik, je hoofd, een heleboel,
en het gaat niet weg als je er een keer flink over wrijft!
Wat nu, hoe wordt het weer normaal?
Komt er nog een tijd.
Dat alles weer anders wordt, wij hebben ook geen hart van staal!
Maar ondanks alles weet ik dat jij staat aan mijn zij...
En daar ben ik je ontzettend dankbaar voor!!