Tuur uit het raam en ik volg
gedreven drijven op gekabbel
of het ruisen van de zee
Ik was er net nog
bij die visser
ruige man
met zilte baard
vergat er mijn zorgen
en werd bedaard
duintop
hemelraker
gras snijdt sissend door de wind
panne-vlakte
ik koester jou
^__^