Ik koester nootjes
en brand ze tot koffie
haardvuur met gensters
en een warme wollen trui
dikke winter sokken
en de kieren goed toe.
laat maar stormen
laat maar waaien
ik koester warmte
het strand achter glas
de regen in druppels
met tikkend geluid
want ik koester anders
want ik wil eruit
weg met het werken
weg met de sleur
welkom wat anders
en dat is mijn besluit
^__^