Weet je,
ik mis je.
Ik had het niet verwacht.
vaak dacht ik,
dat het beter zou zijn
zonder jou.
Maar nu mis ik
de gedichtjes die je schreef,
de muziek die je me doorstuurde,
de knuffels die ik kreeg,
het goed gevoel wanneer ik je zag,
doodgewoon jou!!!!!!