Het is lang geleden dat iemand was
weet niet meer waneer het gebeurde maar ineens was het zo
geen leven meer geen hoop geen liefde
opeens was de kleur uit mijn leven verdwenen
zonder waarschuwing was het zo
geen iedee waar het heen gegaan is
ik heb gezocht geloof me
maar niet gevonden
is er wel een uitweg uit deze situatie
komt het leven ooit weer terug wie weet ooit
ooit kan ik weer gelukkig zijn