Zonder jou..
Ik hoor de muziek en denk aan jou
Een traan drukt uit hoeveel ik van je hou
Ik weet op dit moment denk je ook aan mij
Met tranen in je ogen pakt jou hand die van mij
Tranen kruipen langzaam over mijn wangen
Niks of niemand kan jou ooit vervangen
Tranen sterven langzaam uit op mijn kin
Zonder jou hebben sommige dingen geen enkele zin
21-09-04