Dagen als de zon schijnt,
De uren als je lacht.
Hoe kort is soms het leven?
Hoe lang is soms de nacht?
Je kan me alles geven,
Maar niets dat bij me blijft.
En ik kan je alles tonen,
Maar niets is wat het lijkt.
Hoe kan ik je vergeten als ik
aan niets anders denk?
Hoe lang is soms het leven
als niemand je echt kent?