Er zal ooit een dag komen,
dat iedereen blij zou zijn,
dat iedereen springt en danst,
een dag vol vreugde en zonder pijn,
Er zal ooit een dag komen,
waar van ze het bestaan nog niet weten,
iedereen zal de vreugde voelen,
en al zijn problemen vergeten,
Er zal ooit een dag komen,
dat iedereen aan mijn graf zou feesten,
iedereen is van alle zorgen af,
en vrij zijn alle geesten,
Er zal ooit een dag komen,
maar waarom komt hij niet meteen?
Ik zal er nu voor zorgen,
ik organiseer dat feest helemaal alleen...