Sorrow, on a wing through her for ever
Here and there, for awhile would borrow
Rest, if rest can deliver
Sorrow.
Hearts hold her collar in sever
The chain today holds frets for tomorrow
The sun may shine, but never
Sorrow
One thought gnaws her breath thorough
With pain, a weed on a dried-up river,
A adversity in an empty descent
Sorrow.