Nog nooit had ik dit gevoel voor jou,
Ook al is dat wat ik wou.
Nee nog nooit dit gevoel,
Maar het is wel cool.
Het is de diepte in mij,
Die zegt ik ben blij.
Mijn woorden zijn weg,
Ik heb geen uitleg.
Mijn gevoel blijft dan ook bij jou,
Want ik hou van jou.
Liefs, Inge XxX