Liggend in jouw armen,
denkend aan die ander.
Zeggen dat ik van je hou.
Schreeuwend vanbinnen.
Ik voel me schuldig,
smachtend naar het onbereikbare.
Is dit liefde?
Dikke tranen,
bittere smart,
hopen dat ik hem ooit terugzie.
Met mijn verstand ben ik bij jou,
met mijn hart bij hem...
Stefanie.