Met tranen in de ogen
nam ik afscheid van jullie
veertien dagen lang
werd ik door jullie vergezeld
in de voor mij eerste echte reis
ik hoop zeker jullie allemaal
nog eens terug te zien
hoop contact te blijven houden
want jullie zijn
een voor een prachtmensen
al beseffen jullie het niet altijd
Dankje voor de leuke tijd
bibi, de clown en gibbermie