Hallo mijn vent
Die mij altijd verwent
Je bent altijd daar
Staat altijd voor me klaar
Ik heb geen klagen
Wil je op handen dragen
Je zit vast in mijn hart
Heel erg stevig en vast
Je zegt mij vaak ik heb je lief
Daarom ben je ook mijn hartedief
Wil bij je zijn dag en nacht
Maar heb geduld ik wacht