Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Praag
Praag
zoveel mooie dingen
zo'n mooie stad
zoveel leuke dingen
maar er was iets dat ik vergat...
we zouden zingen
en dat hebben we gedaan
fire en vader jacob
we hebben echt voor lul gestaan
met ons 4en op de karelsbrug
's avonds in het maanlicht
ik wil terug
naar dat prachtige gezicht
zelfs die misselijke buschauffeur
kroop achter zijn stuur vandaan
om zijn fooi in ontvangst te nemen
voor wat hij voor ons heeft gedaan
het handje van ward van der zeehond
zal ik ook nooit vergeten
die lieve jongen
met hem was het echt keten!!
maar er is een ding
dat ik ben vergeten
daarom moeten we terug naar praag
jullie moeten weten ...
dat ik vergat
in die mooie stad
met al die leuke dingen
om in mijn ondergoed op het bed te springen
Reacties op dit gedicht
riel vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Koene
:
Woensdag, juni 08, 2005 15:35
hahaha echt te grappig, daar moet ik bij zijn!
freej
:
Maandag, september 27, 2004 19:26
hey zus! haha, mooi gediggiej hoor ;) ook wel grappig! mii isj egt jaloers! kwil ook naar praag! :( :P hvj! kuzzz joe kleine zussiej!
Over dit gedicht
Auteur:
riel
Gecontroleerd door:
Firebolt
Gepubliceerd op:
26 september 2004
Thema's:
[Vroeger/Herinneri]
[Heimwee]
[Vriendschap]