morgen weer school
gedachten weer op dool
prachtig weekend gehad
zelf met tijden dat ik weer at
voelde mij de hele tijd goed
maar morgent weer school
kword telkens zo depressief
het leven is me dan echt niet meer lief
waarom moeten we dan gaan
om je leven weer ten onder te zien gaan?