Wat je deed was zo wreed!
Je vergooide m’n gedachtegang compleet!
Je deed me huilen, nachten lang
Je maakte me ontzettend bang…
Bang dat ik niet meer durfde zeggen: Hou van jou
Je was alles wat ik wou…
Je liet me zolang wachten,
Ik wachtte eindeloos
Ik wou dat je verteld had je haar boven me verkoos :’(
Je gaf me verkeerde gedachten…
Ik klampte me vast aan elk berichtje dat je zond,
Had dan toch eerlijk gezegd wat je van me vond!!!
Ik weet nu dat ik je niet mocht liefhebben,
Maar nu is te laat…
Ik hoop dat mijn gevoelens voor jou gauw wegebben
Ik kijk je soms minutenlang aan,
Je zit constant in mijn gedachten,
Toch kan ik niet vergeten wat je me hebt aangedaan.
Helaas willen die gedachten me gevoelens niet verzachten…
Ik zou je nu van alles willen verwijten,
Ik zou er m’n hoofd op willen breken,
Ik zou me willen wreken…
Maar ik weet dat het me nadien zal spijten……