Een weekje vakantie gehad
ff na kunnen denken wat me dwars zat
Dacht het antwoord te hebben gevonden
proberen het af te ronden..
Eenmaal terug gekomen
niet zeker van de beslissing wat er is genomen
Antwoord komt misschien met face to face
misschien is dat waar ik voor vrees..
Graag nu willen praten
het probleem ff achter ons laten
Zit er waarschijnlijk nu niet in
dus wat heeft t dan nog voor zin?
Ik wil weten welke antwoorden er zijn
deze manier doet me teveel pijn..
Alle antwoorden zijn er nog niet
zal moeten wachten op wat er komt in het verschiet
Vertel me iets, iets wat je wel weet
wil niet langer zitten in deze leed