wil je niet verliezen
jij als mijn beste maat
je krijgt gekke dingen voor je kiezen
misschien dat je me nu wel haat
jij en ik
we hoorden bijelkaar
blijf bij je tot de laatste snik
ga maar naar haar
ik verdwijn
uit jou leven
ook al doet het zoveel pijn
ik kan je blijkbaar niks meer geven
tranen in mijn ogen
een gebroken hart
jou woorden die tegen me logen
jij was alles wat ik had
ik........
ik moet je laten gaan