het loopt echt uit de hand
ik weet niets meer van geen kant
weet dat ik verder wil gaan
maar ik kan het niet meer aan
het leven is veel te zwaar
kwil niet meer naar school toe
tword daar als maar erger
telkens maar ruzie
steeds meer een slechtere sfeer
wat moet ik dan wel doen
want ik weet het niet meer