mijn hart vurig van verlangen
zoals wij altijd samensmolten onder het toezicht van luna
perfecte harmonie intense verbintenis
het drijft ons uit elkaar
zij drijven ons uit elkaar
problemen in onze onrustige zielen
leven zonder elkaar zeiden zij
misschien als jullie ouder zijn
uit elkaar gedreven door de wereld
bij elkaar gebracht door het lot
telkens opnieuw weer tesamen gebracht
waarom?
omdat het bepaald is
net zoals bepaald is dat wij lucht moeten ademen
zo is bepaald dat wij bedoelt zijn
samensmeltend onder luna
tot in de eeuwigheid