Als de avond valt
en de zon
haar rode gloed uitstalt
dan zie ik jouw gezicht
versluierd in het rode licht.
Als de maan de nacht verklaart
blijft je beeltenis in me bewaard
Dan nog zie ik jouw gezicht
gehuld in het vale maanlicht.
En als de zon dan weer gaat schijnen
en de nevelslierten van de nacht verdwijnen
Dan kom ik naar je toe en ze gik jou
Mijn God, ik hou van jou !