Een Taal Zonder Woorden, Die Niemand Verstaat...IK
Wij spreken een taal
zonder woorden
De taal van de glimlach
Een oogopslag
Een zoen
Niet iedereen verstaat die taal
En toch spreken we zo
onze diepste gevoelens uit
Jij begrijpt mij
zonder dat we één woord zeggen.