Erg blij met jou, wil je erg vaak zien,
is dat goed of fout misschien?
Ga ik nu te snel, voor jou of mezelf,
weet niet maar het voelt zo raar,
ben niet bij jou maar in me gedachten ben ik toch daar,
daar bij jou, waar je dan ook bent,
Hoop dat ik nu toch ken zeggen je bent en blijft mij vent!!!
hou van je dikke kus lin