het is nacht. de eerste keer dat ik snachts me bed uitstap, om op te schrijven hoe ik me nu dus voel,{was vanacht dus} schrijf het van je af word er weleens gezecht.
steeds weer zie ik die verdomde beelden door me hoofd vliegen, elke dag zeker wel een keer.
zie me nog liggen bij de huisarts, en wat bij blijft is wat die zij, als jij niets kan zeggen kan ik je ook niet helpen!!!!
ik wilden dat maar al te graag, maar me lichaam wilden niet meer.
cin zeg iets zij ik in mezelf wel tientallen keer,maar zeg het nu hard op wat er pijn doet.
hoorden dat hij tegen me collega zij, het kan eventeweel ook stress zijn, dan sluit je je zelf ook van de buiten wereld.
heb in totaal 3 uur gelegen bij de huisarts en eerste hulp, voordat ik geholpen werd, met helse pijn en een bloeding in me hoofd.
was ik toen maar buitenbewust zijn geweest.dan had ik het niet zo moeilijk gehad als nou...