Kan er niks aan doen…
Steek niet al de schuld op mij!
Ik durf gewoon niks in het echt vertellen,
Khad beloofd het niet meer te doen, maar mij maakt het ook niet blij…
Wat ik doe, kan ik niet voorspellen!
Waarom krijg ik vanalles naar m’n hoofd gegooid?
Waarom krijg ik nu zoveel schuld?
Kprobeer het niet meer te doen, nooit!!
Maar ik kan het niet eeuwig volhouden…
Ik wil het nie! Ik wil het echt niet!
Het doet me ook heel veel verdriet…
Maar het zit vanbinnen,
En ik krijg het er niet uit :’(
Ik wil niet liegen, ik wil geen uitleg verzinnen.
Ik word bang van het geluid!
Sorry dat ik eerlijk was tegen jou,
Sorry dat ik je vertrouwde!
Kzeg al niks meer,
Kdoe het toch nog een keer!
Denkt ge nu echt dat het in 1-2-3 opgelost raakt?
Jij hebt het nooit meegemaakt!
Je weet niet hoe moeilijk het is,
Je weet niet hoe rap zoiets gebeurd is!
Je maakt me kwaad,
Wil je soms dat ik niet meer praat?
Dan zeg ik niks meer, tegen niemand… dan ben ik niet meer open!
Maar dan zou het wel eens slecht kunnen aflopen….