Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Ciao For Now...
Ciao For Now...
Tussen 12:00 en 15:00
Bijna elke dag
Alleen de weekenden en maandag niet
Presenteerd Harold het met een lach
Zijn belspelletje bij Garito
Met Giel het wandelend bel-apparaat
Hebben ze heel veel lol
Maar soms wordt Giel kwaad
Dan zegt Harold iets wat niet mag
Iets waardoor je het woord weet
Niet dat het erg is ofzo
Als je het woord maar niet vergeet
Hij wil dat je belt
Ja logisch toch?
Zo verdienen hun geld
Maar wat dan nog?
Kijken mag natuurlijk altijd
Hij doet het ook zo leuk
Zo schattig en lief
Je ligt altijd in een deuk
Ciao For Now...
[*+*][*.Waarom de naam Ciao For Now...? Omdat dat altijd zijn laatste woorden zijn... super!.*][*+*]
Reacties op dit gedicht
Superstar Sabi vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
suuskie
:
Vrijdag, oktober 01, 2004 16:57
:D
vooral als we samen aan het belapperaat zijn is het leuk:D hij is echt grappig!
ciao babe
Helgiej
:
Vrijdag, oktober 01, 2004 16:47
WOEEEEEEJ
Harold roelt! hij werd ge-elektrocuteerd:| echt stowm! was jou sguld:p
ciao!
Over dit gedicht
Auteur:
Superstar Sabi
Gecontroleerd door:
artemis
Gepubliceerd op:
01 oktober 2004
Thema's:
[Bewondering]
[Humor]