Ik Kan Niet Zonder Jou
Niemand Weet Dat Ik Van Je Hou
5 Maanden Geleden Kreeg Ik Het Te Horen
Je Hebt Niet Lang Meer
Misschien NOg 10 Jaar
Je Bent Nog Maar 14
Waarom Nou Jij?
Kanker
In Je voet
De Kuren Slaan Niet Goed Aan
Nog 3 Te Gaan
Dan Operatie En Uitslag
Je Mag Niet Dood Gaan
Ik Wil Je Niet Kwijt
Alsjeblieft
Word Beter!
Wat Moet IK Nou Zonder Jou?
Niks.
Lieve Jos...Ik Hou Van Jou!!...
Heel Veel STerkte