Ik mis Ierland!
Die stilte..
die lieve mensen die meewaren...
die toffe momenten...
die natuur...
Ik mis Ierland!
Die kilte..
het 'op die berg naar beneden staren'..
de momenten waar we elkaar verwenden..
het kampvuur...
Ik mis Ierland!
Ik wil zo graag terug
ik had daar veel beter gebleven
Ierland is net als een drug...
Je wil voor altijd daar leven.
Je wil nooit terugkeren
naar dat stomme kloteland
maar je kan dat landje niet beheren
want je woont er niet,
breng dat maar eens aan je verstand...
*Ik mis Ierland zo erg... Ik mis mijn vrienden die meewaren, ik mis de monitoren, ik mis de natuur.. de stilte, ik mis 'het nooit alleen zijn', ik mis het slapen met velen in een kamer, ik mis het gelach... ik mis gewoon ALLES! :'(*