Er is een spreekwoord:Wat gij niet wilt dat u geschied?
Doe dat ook een ander niet!!!!
Ik zou misschien zo moeten denken,
maar mijn gevoel werkt niet op wenken.
Ik voelde me bedrogen en gekwetst,
Het leek wel of ik werd getest.
Iedereen denkt net goed,
ik niet en weet niet wat ik moet.
Ik ben niet rancuneus,
en ik heb echt geen keus.
Kan mijn gevoel niet uitschakelen,
wil de boel ook niet oprakelen,
maar verdorrie wat doet het toch een pijn,
Waarom,als liefde fijn moet zijn.
Het liefst zou ik hem willen troosten,
Mijn hart doet pijn net als het zijne.
Zijn pijn is echter om een ander,
Waarom paste wij niet bij elkander.
Maar het is zeker niet net goed,
en ik begrijp niet waarom iemand zoiets doet.
We zijn allemaal mensen met gevoel.
Eerlijkheid is wat ik bedoel.
Waarom al die impulsiviteit?
Als een ander daar onder lijd?
Ik weet het niet,
het doet mij alleen verdriet.
Lianne