Blij dat ik hem zag
Daar stond ie met zn mooi lach
Zn ogen straalden, lang niet meer gezien
Het is beter zo misschien
Dit kwam vast niet door mij
Een vreemde rare situatie
voelde toch enige vibratie
Gewend om hem vast te houden, te kussen
om het gemis gevoel te blussen..
Dit is langer niet meer mogelijk
Bij het vertrek heel even elkaars lippen gevoeld
Hoogtens als allerlaatste zoen bedoeld..
Mijn hart ging voor heel even open
nu gesloten, alles zal anders gaan verlopen
Behalve.. behalve onze vriendschap!