ik sta voor het raam, te kijken naar de maan
ik denk de hele tijd aan jou
en ik zit te denken, als jij nog hier zou zijn
hoeveel ik om je geven zou
als je eens wist hoeveel ik jou miste
waarom ben jij ooit heengegaan?
mijn leven is niet meer wat het was
waarom is ons dit aangedaan?
tranen stromen over mijn wangen
als ik denk aan wat je voor mij was
en das allemaal voorbij nu
al lang geleden maar lijkt alsof het gister was
ik denk aan jou lieve woordjes
aan onze eerst zoen aan zee
aan ons geluk en onze romantiek
mag ik niet met je mee?
vol van eenzaamheid en leegte
jouw leven is voorgoed voorbij
voor mij heeft het leven geen waarde meer
want jij was alles voor mij
ik zal jouw liefde moeten missen
zonder dat moeten verder gaan
het belangrijkste uit mijn leven
is zomaar heengegaan