Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
weten...
weten wie je bent
en weten wat je zoekt
en als iemand anders je kent
weet die wat je doet
weten dat er mensen zijn
die echt om je geven
en al doen ze je soms verdriet en pijn
weet je toch:"dat is het leven"
weten waarheen je moet
als er iets scheelt
is weten wat je doet
wanneer je je verveelt
weten hoe en waar
is het beste in je leven
want dan ben je eindelijk klaar
om erom te geven.
Reacties op dit gedicht
Mistory vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
:
Donderdag, juni 14, 2001 08:48
héél mooi, met een diepe ware betekenis
Over dit gedicht
Auteur:
Mistory
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
14 juni 2001
Thema's:
[Geloof]