Schrijven doe ik niet
Hoe regen mijn lippen bevochtigd
Om jouw lippen te proeven
Dat doe ik
Schrijven doe ik niet
Hoe de stormwind mijn hart ongedurig maakt
Om je te beminnen
Dat doe ik
Schrijven doe ik niet
Hoe koude mijn handen overmeesterd
Om jouw handen in de mijne te nemen
Dat doe ik
Schrijven doe ik niet
Hoe noten zich verzamelen op toonladders
Om een liefdeslied te vormen
Dat doe ik
Liefste, schrijven doe ik niet
Hoe mijn JIJ mijn geest hebt ingepalmd
Om te houden van je zoals je bent
Dat doe JIJ.