is alles geven wat ik heb
Het is mijn gevoel
Naar de gene die ik lief lief heb
Het woord liefde
Geeft mij nachtrust
Geeft mij een veilig gevoel
Snap je wat ik bedoel
De L van liefste
De I van innig
De E van emotie
De F van fijn
De D van dankbaar
De E van eerlijk
Dat vind ik
Het woord liefde
Dat is wat ik voel voor jou
Voor mij niet zomaar een woord