Elke keer als ik jouw achter laat in het lokaal
denk ik waarom mag ik niet bij jouw zijn
zonder jouw voel ik mij kaal
zonder jouw is het gewoon niet meer fijn
Elke keer als jij mij verlaat
verschijnen de tranen in mijn hogen
want jouw zien gaan is iets da ik haat
Elke keer als ik afscheid moet nemen
wil ik je vastpakken in mijn armen
en jouw nooit meer laten gaan